kinderworkshops

 

Kinderworkshops "ik ga op avontuur" (met als thema de kwaliteiten van de axenroos)


 

 

 

Vanaf woensdag 30 oktober start KIK weer met leuke activiteiten voor kinderen. Deze middagen staan in het teken van een axendier. Spelenderwijs leren de kinderen de dieren beter kennen. De middagen zijn van 14.00-16.00 uur en de kosten zijn € 15,00 per kind.

 

30 oktober De leeuw staat voor zorgen en samen dingen doen. We gaan deze middag pompoenen snijden en soep koken. Omdat dit weer de eerste middag is mogen ouders na 16.00 uur de soep komen proeven met een zelfgebakken broodje erbij.

 

20 november De steenbok staat voor kracht en het aangeven van je eigen grenzen. We gaan aan de slag met het maken van krachtzakjes en het oefenen met stevig staan. Verder gaan we kijken hoe sterk je eigenlijk bent.

 

18 december De schildpad staat voor loslaten. Deze middag staat in het teken van gevoelens, emoties en ontspannen. Heerlijk ontspannen de kerstvakantie in!

data in 2014

22 januari De uil staat voor houden en afstand nemen. Het nieuwe jaar is net begonnen en we gaan deze dag vooruit kijken. Wat wil je meenemen van het oude jaar naar het nieuwe jaar. We gaan een wensdoosje maken en nemen afscheid van de dingen die we graag achter ons laten. Dit doen we door het maken van een vuurtje.

 

12 februari De havik staat voor focussen. Vanmiddag gaan we aan de slag met het maken van een pijl en boog. Een heel precies werkje waar je alle aandacht voor nodig hebt.

 

19 maart De hond staat voor spelen en ontdekken. Vanmiddag gaan we naar het natuurgebied op ontdekkingstocht. Neem je fiets mee! Heb je geen fiets maar wil je wel heel graag mee, geef dit dan door en dan regelt KIK een fiets.

 

17 april De leeuw staat voor jezelf laten zien. Hoe laat jij jezelf zien. Door middel van een kunstwerk mag jij laten zien wat er bij jou hoort. We gaan verven, tekenen, plakken etc.

 

21 mei De steenbok staat voor moed en doorzetten. Durf jij geblinddoekt iets te proeven. Hoe ver kun jij springen etc.

 

18 juni De schildpad staat voor vertrouwen en veiligheid. Waar voel jij je veilig en wie of wat heb je nodig om je veilig te voelen?

 

9 juli De hond staat voor genieten. We gaan er een leuke, gezellige middag van maken en elkaar een heerlijke vakantie toe wensen.