Gezond en fit met hypnose

Ontdek de sleutel tot blijvend gewichtsverlies en een gezonde levensstijl met behulp van krachtige hypnotherapie!

Eet je vaak te veel of te weinig? Komt dat voort uit frustratie, boosheid of verdriet? Of merk je dat je onbewust die hele zak chips leeg eet? En wanneer je goed bezig bent, lijkt alles in het weekend teniet te worden gedaan? Straf je jezelf als je een keer wat meer hebt gegeten?

Rationeel gezien weet je vaak precies wat je moet doen om een gezond gewicht te bereiken. Maar in de praktijk blijkt dit vaak een uitdaging. Ben je helemaal klaar met deze frustratie? Omdat het:

  • Schaamte, depressie en/of onzekerheid veroorzaakt en je bepaalde dingen niet meer durft
  • Ongunstige gezondheidseffecten heeft, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, en meer
  • Invloed heeft op je menstruatie of vruchtbaarheid
  • Incontinentie veroorzaakt
  • Slaapproblemen met zich meebrengt

Als je er helemaal klaar mee bent en ├ęcht wilt afvallen, gezond en energiek wilt zijn, dan is hypnotherapie de oplossing voor jou!

Hypnose is een van de meest effectieve manieren om blijvend af te vallen en een gezond gewicht te behouden. Het zorgt ervoor dat je onbewust de juiste stappen onderneemt om je gewenste gewicht te bereiken. Je onderbewustzijn is namelijk in staat om dat op een eenvoudige, krachtige en effectieve manier te realiseren.

Met behulp van directe hypnose, een krachtige techniek, kun je ongezonde snacks moeiteloos laten staan, simpelweg omdat je er geen behoefte meer aan hebt. De werkwijze wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en situatie. Samen gaan we intensief gedurende 8 weken aan de slag.

Bovendien zal je onderbewustzijn geprogrammeerd worden, zodat je alleen nog eet wanneer je echt honger hebt. We bespreken samen wat jou precies helpt.

Hierdoor maak je moeiteloos gezondere keuzes en behaal je eenvoudig je gewenste gewicht.

Gun jezelf een gezond gewicht, omdat jij het waard bent. Je zult merken dat:

  • Je gezonder en fitter bent
  • Je je beter in je vel voelt
  • Je trots bent op jezelf, vol zelfvertrouwen

Jij verdient het om een gezond gewicht te hebben. Het is tijd om de controle terug te nemen en de beste versie van jezelf te worden. Neem vandaag nog de stap naar blijvend gewichtsverlies.

Ervaringen

Ik zit veel beter in mijn vel, val nog steeds af. Mijn darmen voelen beter aan, zijn rustiger en ik snoep niet meer. Mijn succeservaringen zijn dat ik door de sessies veel meer onderneem, het contact met mijn kinderen is veel beter en ik sta nu veel beter in het leven

Ik ben al 6 kilo afgevallen maar val nog steeds af. Ik kan mij gemakkelijker bewegen en heb meer energie.

Mijn succeservaringen zijn: ik ben eindelijk eens afgevallen, ik oog slanker en voel mij energiek.

Ik heb de sessies positief ervaren. Ik ben blij met het doorbreken van het gewichtsplafond. Je doet het op een prettige manier en ik wist niet dat dit bij mij kon werken. Ik vond het zonder stress gaan.

Mijn onderbewustzijn is echt aangesproken en ik ga ervan uit dat ik blijf afvallen.

Het gewenste gewicht heb ik bereikt, voel me energieker, eet geen suiker meer en eet gezond. Mijn successen zijn dat ik nee kan zeggen, krachttraining ben gaan doen en mezelf kan inhouden.

Ik heb de sessies als zeer positief ervaren! Je was heel stimulerend en ondersteunend. De cirkel als start gaf veel inzicht en het is ongelooflijk wat hypnose kan doen.

Ik ben veel bewuster geworden. De sessies heb ik heel erg positief ervaren. De audio hypnose minimaal 3x per week werkt erg goed. Slechte gewoontes heb ik doorbroken zoals emotie eten etc. Ben anders gaan denken: lekker dansen tijdens het schoonmaken, kopje gember thee maken, mezelf beter verzorgen en meer gaan wandelen.

Heel erg bedankt, het was een geweldig cadeau!